Cautare

875 de rezultate pentru "stiri bt" (3.20 secunde)
Pandele a venit la Congres decis sa provoace scandal, avand in vedere ca sedinta este transmisa in direct la televiziunile de stiri.
Insa, cel mai important pentru beneficiarul principal al acestei povesti (ghiciti voi care este ala),este sa plece nu toti odata ci pe rand, astfel incat partidul sa fie tocat marunt la stiri in fiecare zi, pana se va face praf.'
Daca aceste stiri sunt "intoxicari", atunci de ce nu este publicat buletinul medical complet al starii de sanatate a presedintelui Romaniei?
Intreaga zi am citit stiri, printre actiunile in care am fost implicata, fiind in campanie in Ramnic unde am sustinut un candidat tanar la primarie, Bogdan Pistol.
Un site de stiri afirma ca, de data asta, exista motive intemeiate ca motiunea sa fie votata cat mai repede:
De ce sa fie vulnerabilitati ale sigurantei nationale trusturile de presa care duc campanii murdare, cei care raspandesc stiri false, si nu poate deveni o vulnerabilitate, si inca una serioasa, "trustul" de la Cotroceni, Traian Basescu, cel care in ultimii 5 ani si 6 luni a dus cele mai iresponsabile campanii propagate prin media si a transmis, tot prin media, cele mai ridicole minciuni.
Urmand propriile norme, jurnalistii ar fi trebuit sa ignore sau sa expedieze in stiri de doua randuri majoritatea interventiilor prezidentiale.
Am avut ocazia sa ne intalnim in direct la o televiziune de stiri si lucrurile au fost foarte, foarte clare.
Pagina este actualizata zilnic cu declaratii si stiri cu Traian Basescu. "Ce teapa ne-ai tras, marinare!", "Nici comunistii nu si-au permis sa faca ceea ce face PDL!", "Du-te tareeeeeee, marinaree!" sunt doar cateva dintre mesajele postate pe Facebook.
Patriarhia Romana a reactionat astazi, emitand prin intermediul agentiei de stiri Basilica un comunicat de presa care respinge acuzatiile formulate de doi sociologi.
"In momentul in care te duci spre un politist cu un telefon in mana, iar gesturile tale nu pot fi prevazute, ai mare noroc ca politistul respectiv nu te-a incatusat", a explicat oficialul Politiei Romane. Inregistrarea poate vazuta pe: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7725115-video-chistian-ciocan-interzice-filmarea-politistilor-cand-duci-spre-politist-telefonul-mobil-mana-mare-noroc-nu-esti-incatusat.htm?cfnl= HotNews
Contactat de agentia de stiri, Vladescu a confirmat remanierea din functie, dar nu a comentat decizia. Vladescu a detinut pentru a doua oara portofoliul Finantelor Publice, fiind numit la conducerea ministerului la sfarsitul anului trecut, odata cu instalarea guvernului Boc II.
Televiziunea de stiri Realitatea incepe sa marcheze, din ce in ce mai insistent, contraperformantele guvernelor Boc, in care Presedintele Traian Basescu s-a implicat neconstitutional, asumandu-si public rolul de jucator.
Astfel, conform unor stiri aparute in presa, s-a ajuns in situatia in care Guvernul s-a gandit sa interzica prin lege concedierea bugetarilor de partid.
Astfel, conform unor stiri aparute in presa, s-a ajuns in situatia in care Guvernul s-a gandit sa interzica prin lege concedierea bugetarilor de partid.
Congresul se desfasoara sambata, 16 octombrie, incepand cu ora 14.00. La ora transmiterii acestei stiri, Sorin Oprescu tine un discurs de suflet bine primit de participantii la Congres.
La doua zile de la depunerea actelor la Tribunalul Bucuresti pentru inregistrarea formatiunii in registrul partidelor politice, politicianul darabanean a anuntat ca nu va face si nu a facut vreodata parte din partidul generalului Gabriel Oprea, desi stransese 3.000 de semnaturi pentru infiintarea acestuia si poza in purtatorul de cuvant al formatiunii pe la televiziunile de stiri.
MEDIAFAX informeaza ca presedintele Traian Basescu implineste, azi, 4 noiembrie 2010, varsta de 59 de ani, in anii precedenti el sarbatorindu-si ziuade nastere de obicei alaturi de familie, iar pentru acest an fiind anuntata, pana la ora transmiterii acestei stiri, doar participarea sa la emisiuni la RRA si la B1 Tv.
Ziarul online "News Ar" (Agentia de Stiri a Judetului Arad) publica articolul Adelei Cristea, 'Regimul Basescu - Boc va cadea.
Ziarul online "News Ar" (Agentia de Stiri a Judetului Arad) publica articolul Adelei Cristea, 'Regimul Basescu - Boc va cadea.
google-analytics.com